Varukorg 0

Eventyrsport

Eventyrsport

Fjällräven jackor

Fjällrävens jackor är väldigt omfattande. Här hittar du alla klassiska G-1000®-vindjackorna, de stora varma vinterjackorna samt allt mittemellan. Fjällrävens klassiska stil kan inte förnekas. 

Pris
Varumärken
Kön
Färger
Endast erbjudanden
Visa outlet
Endast nyheter
Storlek
20 40 60 80 100 Alla
  1. 1
  2. 2
  3. 3
20 40 60 80 100 Alla
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Genomtänkt in i minsta detalj

I en jacka från Fjällräven ligger det åtskilliga års erfarenhet med vad som fungerar i naturen. Materialet är noggrant utvalt, så att det kan stå pall under alla förhållanden som kan presentera sig. En Fjällräven jacka är härdig och kan bli din bästa vän i många år framåt. 

Funktionalitet och detaljer är viktig när designen svänger. Det betyder att praktiska fickor, täckta blixtlås som är skyddade mot vind, och snören som kan manövreras med kramgoa handskar. Går turen till varmare breddgrader, har Fjällräven också jackor som torkar väldigt lätt och har bra rörelsefrihet. 

 

Fjällräven jackor

Som en av Sveriges största återförsäljare av det svenska märket, säljer vi ett brett sortiment Fjällräven jackor, från anoraker, softshells och regnjackor, till klassiska och stilrena vinterjackor exempelvis med dun. Flera av jackorna är framställda i det väldigt slitstarka G1000, som med en omgång vax på ömtåliga områden, kan göras väldigt vattenavvisande. Vi har jackor för damer, herrar och barn.

 

Fjällräven jackor barn

Det är inte bara vuxna, som kan få glädje av ytterkläder från det svenska varumärket. Vi har också Fjällräven för barn. Kids Greenland vindjackor är en kopia den vuxna, och är sydd i G1000® Original. Oerhört tättvävt  och fantastiskt slitstarkt. Jackan är en klassiker med en design, som har funnits här i en livstid.

 

Fjällräven jackor damer

Urvalet av Fjällräven till damer är stort. Vi har damjackor till alla årstider. Det är softshells, anoraker, vinterjackor, och regnjackor. Hos damjackor framställda i G1000®, opretholdes fås en vattenavvisande effekt med en vaxbehandling på jackans ömtåliga områden.

En Fjällräven jacka håller länge och blir bara snyggare med tiden. 

 

Fjällräven jackor erbjudanden

Se de aktuella Fjällräven erbjudanden genom att klicka på Endast Erbjudanden i filtret här på sidan. Du kan också bli medlem i  Eventyrsports kundklubb. Så skickar vi ett mail så snart det finns Fjällräven erbjudanden.