Ecco kängor

4 Varor

Här ser du vårt utbud av ECCO-kängor till damer, herrar och barn. Du hittar bl.a. vinterkängor och vandringskängor samt kängor med ECCO:s BIOM-teknologi och med Gore-Tex.

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price
Laddar...

per sida
Stigande ordning

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price

Lita lugnt på ECCO-kängor till damer, herrar och barn

Behöver du de helt perfekta kängorna för livets många äventyr, varför då inte kolla in vårt utbud av ECCO-kängor? Danska ECCO är känt för komfort och kvalitet, och det gäller naturligtvis också för deras kängor.

Du hittar ECCO-kängor till damerherrar och barn, och det finns både vandringskängor, vinterkängor och vardagskängor.

I vårt utbud finns det också ECCO-kängor med Gore-Tex® och kängor från ECCO:s Biom-serie.

Bättre kängor ger gladare fötter

Ska du iväg för att uppleva något nytt på världens vandringsleder, hålla fötterna varma med ett par vinterkängor eller kanske bara ha ett par bra kängor för vardagen? Oavsett vilket är det värt att överväga ECCO-kängor.

Även om ECCO skapades i lilla Danmark, är märket känt och erkänt i stora delar av världen för deras behagliga kvalitetsskor. Hos ECCO ligger mycket fokus på att skorna ska anpassas efter fötterna – inte tvärtom.

Med ett par ECCO-kängor för kvinnor, män eller barn är både stora och små fötter garanterade komfort, även när kängorna är på i många timmar, t.ex. när vandringskängorna trampar den ena kilometern efter den andra på vandringslederna.

I vårt utbud här på sidan hittar du både ECCO-vandringskängor, ECCO-vinterkängor och kängor för vardagsbruk.

Eftersom det aldrig går att säkert säga hur vädret kommer bli, kan du naturligtvis också få ECCO-kängor med Gore-Tex®. Gore-Tex® är ett membran som både är vattenavvisande och vindtätt, men som samtidigt gör att kängorna har god andningsförmåga.

Bland våra kängor här på sidan hittar du dessutom ECCO:s Biom-kängor, en serie kängor med en sula gjord med BIOM®-teknologi som ser till att fotens naturliga rörelsemönster stöds.

Du kan också välja en ECCO-känga med den inbyggda RECEPTOR®-teknologin, som ger stöd och komfort under fotens alla rörelsefaser.

När det ska vara praktiskt och snyggt

De absolut flesta förknippar ECCO med rejäla och praktiska skor, men ECCO står också på stadiga ben när det gäller design.

Oavsett om du är på spaning efter ECCO-damkängor, -herrkängor eller kängor till barn, så är möjligheterna goda för att hitta ett par i din smak. Det finns både kängor med klassiskt snitt, kängor med en modern eller sportig look och de typiska friluftskängorna. Hela tiden har man tänkt på att välja bra material och lösningar för att ge dina fötter det allra bästa.

Du hittar dessutom ECCO-ankelboots och höga kängor i vårt sortiment.

Hitta erbjudanden på ECCO-kängor

Letar du efter ett par ECCO-kängor till damer, herrar eller barn, kolla då efter bra erbjudanden här på webben. Du hittar erbjudanden genom att använda filtret längre upp på sidan.

Som medlem i Eventyrsports kundklubb kan du vara bland de första som får meddelande om när det finns erbjudanden och är rea på skor från ECCO och på kläder och utrustning av hög kvalitet. 

Hitta ECCO-tillbehör online

Saknar du de sista detaljerna till skorna? Här på webben hittar du enkelt ECCO-tillbehör till skor och stövlar. Vi har de rätta ECCO-sulorna till skorna och kan också ordna så att hela skohärligheten knyts ihop ordentligt med ett par ECCO-snören.

Det är enkelt och bekvämt att shoppa via datorn, surfplattan eller mobilen, och det är alltid fri frakt och gratis retur.

Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig till rätta.