ECCO

18 Varor

Här hittar du ECCO-kängor, ECCO-sandaler och ECCO-skor för barn och vuxna. Några modeller är med Gore-Tex® och ECCO:s BIOM-teknologi.

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price
Laddar...

per sida
Stigande ordning

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price

ECCO: De världsberömda skorna

Ta väl hand om dina fötter med ECCO:s skor, som är kända över hela världen för hög kvalitet och komfort.

ECCO grundades av Karl Toosby 1963 på Danmarks västkust, närmare bestämt Bredebro, och har sedan dess blivit ett världskänt märke – och på goda grunder: här går nämligen kvalitet och komfort upp i en högre enhet.

Hos Eventyrsport hittar du både bra sandalerskor och kängor från ECCO, och det finns skor med och utan Gore-Tex®.

Oslagbar komfort

Behöver du skor för dagsvandringen ute i det fria, för längre vandringar eller kanske bara för vardagens promenader i stad och skog?

ECCO:s skor kan lite av varje, finns till både damerherrar och barn och är bra följeslagare på många av livets äventyr.

Hos det danska märket står komfort och bra material i centrum, för här är filosofin att skorna ska passa till din fötter – inte tvärtom.

Sedan 1980-talet har ECCO haft egna garverier. På så sätt kan de vara säkra på att bara läder av högsta kvalitet når deras produkter. Hos ECCO tror man nämligen på att läder inte bara är läder – det ska kännas som ett extra lager hud och anpassa sig efter foten.

ECCO Gore-Tex® ger glada fötter

För att skapa skor som fötterna kan trivas i – även många timmar åt gången – har ECCO bl.a. tillverkat ECCO Biom-serien.

ECCO Biom är skor som kännetecknas av att vara gjorda med en teknik som stöder fotens eget rörelsemönster, så foten rör sig naturligt, men samtidigt får skydd och stöd.

Hög komfort inom skor kräver också att fötterna kan andas, så långa turer eller varma dagar inte gör skorna till en olidlig bastu.

Bland produkterna från ECCO finns därför många modeller med Gore-Tex®-membran, som gör att skorna både är vattenavvisande och kan andas.

Det finns också flera produkter som behandlats med den vattenavvisande läderbehandlingen Hydromax®.

Köp ECCO online

Letar du efter skor från ECCO?

Kolla då på vårt stora utbud av ECCO här på webben. Vi har löpande bra erbjudanden som du kan hitta genom att använda ”erbjudandefiltret” längre upp på den här sidan eller genom att klicka här. Det är lätt och bekvämt att shoppa och köpa ECCO online både via dator, platta och mobil.

Har du några frågor om våra ECCO-skor är du alltid välkommen att kontakta oss. Vår duktiga personal är alltid redo att svara på frågor och ge dig professionell vägledning.

Vill du vara bland de första som får meddelanden om erbjudanden och rea på ECCO och andra erkända märken? Det är bara en av fördelarna med Eventyrsports kundklubb, som du kan bli medlem i helt gratis.