Ecco sandaler

3 Varor

Komfortabla och funktionella ECCO-sandaler till herrar, damer och barn. Perfekta för resa, fritid eller vardag.

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price
Laddar...

per sida
Stigande ordning

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price

Luft och komfort till fötterna med ECCO-sandaler till damer, herrar och barn

Yes! När vår- och sommarvädret drar in över landet är det bara att hiva iväg skor och stövlar och få luft till fötterna i ett par bekväma sandaler.

Komforten står i centrum hos ECCO, och hos Eventyrsport hittar du ett stort utbud av ECCO-sandaler till kvinnormän och barn.

Du hittar bl.a. sandaler från ECCO:s Biom-serie.

Behagliga sandaler för fritid och vardag

Skiner solen? Har temperaturen gått från ”huttrande tänder” till ”värmebölja”? Då är det bara att ta på sandalerna, så fötterna kan luftas ordentligt!

Det har inte så stor betydelse vilka sandaler du väljer. Det viktiga är att de är behagliga att ha på – även efter flera timmar – och så ska de självklart passa för det syfte du har tänkt dig.

ECCO-sandaler är ett riktigt bra förslag på vårens och sommarens sandaler till herrar, damer och barn. I vårt utbud hittar du både ECCO-sandaler som passar till vardags med promenader i skogen och på stranden eller shoppingrundor på stan, men det finns också sandaler för lättare vandringar ute i det fria.

Bättre rörelse med BIOM® och RECEPTOR®

ECCO kan verkligen konsten att göra skor som du kan ha många timmar, och det gäller även för deras sandaler.

Oavsett om du letar efter damsandaler, herrsandaler eller barnsandaler från ECCO, så får du hög kvalitet med nöjda fötter som resultat.

Du hittar bl.a. ECCO-sandaler från Biom-serien. Dessa sandaler är tillverkade med BIOM®-teknologi som säkerställer att hänsyn tas till fötternas naturliga rörelser och att de får stöd av sandalen. Biom-sandalerna är därför ytterst behagliga att gå i för de flesta.

I vårt utbud här på sidan finns också ECCO-sandaler där sulan är uppbyggd med den så kallade RECEPTOR®-teknologin. Den ökar stabiliteten och stöder foten genom att ge avlastning under dagens alla steg.

Hitta ett bra erbjudande på ECCO-sandaler

Det är viktigt att inte kompromissa med kvaliteten på skorna, men det är självklart också trevligt att kunna spara pengar. Därför har vi löpande bra erbjudanden på ECCO-sandaler till damer, herrar och barn. Du kan se erbjudandena genom att använda ”erbjudandefiltret” längre upp på den här sidan.

Du kan också bli medlem i vår kundklubb, där du blir bland de första som meddelas när det finns ECCO-sandaler och andra kvalitetsprodukter på rea.