Ecco sandaler

Bekväma och funktionella Ecco sandaler för resa, fritid eller vardag- både till barn och vuxna. Vi har även sandaler med Ecco BIOM teknologi.

  per sida
  Stigande ordning

   Designat i Skandinavien - används överallt i världen

   Ecco är en utav få skoproducenter, som framgångsrikt har överlevt i en värld som är under konstant förändring. Den danska succén startade i 1963 med mål om att skapa kvalitetskskor med perfekt passform. 

   Ecco är familjeägt och kontrollerar varje aspekt i företaget. De äger garverier, som producerar läder, och har egna fabriker som framställer skor, som säljs över hela jorden. Ambitionen är att leverera kvalitetsprodukter som önskas av kunderna. 

   Den internationella verksamheten består idag av omkring 20 000 medarbetar med 50 olika nationaliteter. På det danska huvudkontoret bara, arbetar det människor med bakgrund i 20 olika länder. 

    

   Ecco sandal med BIOM teknologi

   En sandal med BIOM teknologi, säkrar ett naturligt och effektivt rörelsemönster. Ecco sandaler med denna teknologi, är ytterst behagliga att gå i för de flesta, då den tar hänsyn till fötternas naturliga rörelser och ger bra stöd.

    

   Ecco sandaler damer

   Letar du efter en damsandal i god kvalitet, kan en BIOM vara ett bra val. Här har man överfört Natural-Motion-teknologin från Eccos löparsko, och det ger en suverän rörelsefrihet. Är sandalen även med det väldigt starka men mjuka yakoxeläder, upplevs sandalen som ännu mer smidig. 

    

   Ecco sandaler för barn

   Ecco är kända för att producera skor i riktigt bra kvalitet. Detta gäller naturligtvis också deras barnsandaler, som är utrustade med goda anpassningsmöjligheter. Några har remmar av läder, och med velcro® till enkel justering, och som sandalerna till vuxna, har man tagit åtgärder för att skapa en bra miljö för de små fötter, så att de kan andas. 

    

   Ecco sandaler män

   Vi har herrsandaler, som kan användas till vardag eller lättare vandring. Ecco sandaler kompromissar inte med ergonomi och komfort och när du samtidigt vill ha en sandal om är praktisk, stark och snygg, är en Ecco herrsandal ett riktigt bra val.

    

   Ecco sandaler rea

   Vi har regelbundnda erbjudanden och rea på Ecco sandaler för damer, herrar och barn. Klicka på Erbjudanden i filtret här på sidan eller se  Ecco erbjudanden här. Du kan också bli medlem i vår kundklub, där du blir bland de första som får veta när det är Ecco sandaler på rea.