Haglöfs jackor

Här hittar du vårt stora urval av snygga Haglöfs jackor för damer och herrar. Du hittar både skidjackor, regnjackor och fodrade jackor.

  per sida
  Stigande ordning

  Take care – fokus på hållbarhet

  Haglöfs tar ansvar för att kunna bevara naturen i framtiden. Med medlemskap av Bluesign® og Fair Wear Foundation, tog de ett viktigt steg mot att ett mer hållbart tillvägagångssätt att driva företaget på. Bluesign® är ett målinriktat arbete med förbättring av arbetsmiljö och produktion utan onödig miljöpåverkan, medan Fair Wear Foundation är ett självständigt non-profit godkännande, som är dedikerat till förbättring av de anställdas livskvalitet inom textilbranschen över hela världen.

  Haglöfs betraktar hållbarhet som ytterst viktigt. Därför arbetar man på att producera produkter som håller länge, så den negativa miljöpåverkning minimeras. 

   

  Haglöfs jackor för damer och herrar

  Vi har ett stort urval av Haglöfs jackor för damer och herrar. Vinterjackor, skidjackor, dunjackor, regnjackor och parkas, för att nämna några. 

   

  Haglöfs L.I.M jackor

  Den övergripande designfilosofi för L.I.M serien är Less Is More. Detta återspeglas i minimalistiska ryggsäckar.skor och kläder, som är gjorda för snabb och lätt vandring. Till exempel är en L.I.M jacka endast utrustad med det absolut mest nödvändiga detaljerna. På det sättet hålls vikten nere. L.I.M jackor fås med olika typer av Gore-Tex®-membran och är därmed vind- och vattentäta samt andningsbara.

   

  Regnjackor för damer och herrar

  Med det svenska klimatet är en bra regnjacka en absolut nödvändighet, så du håller dig torr på hela resan. Haglöfs regnjackor kan vara utrustade med membran och tejpade sömmar från Gore-Tex®, som gör dem vatten- och vindtäta och andningsbara. Vissa regnjackor är utrustade med förstärkningar på axlarna, rygg och höft, som gör dem extra resistenta mot nötning från ryggsäcken eller klätterutrustningen. 

   

  Parkas

  Det som skiljer en parkas från en vanlig jacka, är att den är längre och går ner över bagen. Haglöfs parkas finns med stoppningsfiber och Gore-Tex®, som gör dem andningsbara, vind-och vattentäta

   

  Haglöfs skidjacka

  Om en skidjacka ska hålla dig torr eller inte är en fråga om temprament, men det är trevligt att den är resistent mot en krasch i den tunga snön, eller en omgång snö från ovan. Skidjackor är ofta utrustade med en mängd smarta detaljer, som snölås, och praktiska fickor till exempel för liftkort. 

  Hur mycket en skidjacka ska kunna, beror i hög grad på det egna personliga behovet. Några vill ha en med foder, medan andra nöjer sig med en utan. Se dig omkring på sidan och hitta din Haglöfs jacka. Vi har dem för herrar och damer. 

   

  Haglöfs erbjudanden

  Vi har regelbundet Haglöfs jackor till nedsatt pris för damer och herrar. Klicka på Visa Erbjudande längre upp på sidan och se vilka jackor du kan spara pengar på.