Sandaler herr

Här hittar du vårt utbud av herrsandaler från märken som Teva, ECCO, KEEN och Merrell. Det finns många olika typer och du hittar både dem som passar till strand, vandring, resor och stad. Ge fötterna frisk luft under varma dagar.

per sida
Stigande ordning

Herrsandaler

Temperaturen ska inte vara speciellt hög för att sandaler kan vara rätt alternativ till skor. Om du ska på semester eller ut och resa i värmen är det inte bara ett alternativ, utan ett måste. Hos Eventyrsport hittar du alla typer, från dem helt lätta flip flopsen för strandhajarna eller cafégästerna, till dem mer robusta vandringssandalerna. Men du hittar även modeller som kan användas både som sko och sandal – kanske är det mest en sko med stora hål. Det är oslagbart med lite frihet till fötterna och om du gått i vandringskängor eller skor hela dagen, kan det vara himmelriket att få på sig ett par sandaler och därmed frihet och luft till fötterna.

 

Flip flopsen

Med dessa går vi på stranden, trädgårdsfesten eller på café. Lätta, mjuka sulor med ett par smala remmar över fotryggen, så är du klar. Man kan nästan inte nöjas med ett par, dem ska ju passa till olika kläder och situationer.

 

Vandrings- och sportsandaler

Dessa sandaler har ofta en förhållandevis kraftig och i alla fall mycket behaglig sula. Dem sitter bra på fötterna tack vare flera remmar som kan justeras. Dem kan användas under många timmar till fots t.ex. i storstäder eller som stundsvist alternativ till vandringsskorna eller kängorna på vandringsturen. Fötterna kommer att tacka dig för att varierar skorna, om du vandrar på t.ex. Caminoen, kan sandaler utan problem användas på vissa sträckor.

 

Sandalskor

Sandalskor beskrivs bäst som skor med stora hål i, för det är nämligen precis vad det är. Dem passar perfekt precis i slutet eller början av sandalsäsongen och på ställen där man inte bär sandaler men där en luftig sko är helt ok.

 

Märken

I Eventyrsport hittar du herrsandaler från märken som Teva, Keen, ECCO och Merrell