Sandaler till herrar

36 Varor

Här ser du våra sandaler till herrar. Du hittar både sandaler för stranden, bekväma sandaler för promenader och resor och de extra robusta modellerna för vandring.

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price
Laddar...

per sida
Stigande ordning

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price

Stort utbud av sandaler till män

Saknar du ett par snygga kvalitetssandaler så fötterna kan få luft i sommarvädret eller efter en lång dag i sneakers?

Hos Eventyrsport hittar du ett brett utbud av sandaler till män, och det finns både vandringssandaler, vardagssandaler och flip-flops. Oavsett vilken slags herrsandal du letar efter har vi dem i hög kvalitet och flera olika modeller och färger.

Våra sandaler för herrar kommer från några av de bästa märkena, som Teva och Keen.

Frisk luft för fötterna – i trädgården, på stranden och på vandringen

Skiner solen från en molnfri himmel är det inte svårt att tänka ”sandalväder”.

En varm sommar- eller vårdag är något av det bästa som finns, men det kan ge väldigt varma fötter. Då finns det nästan inget bättre än att hoppa i ett par bra herrsandaler.

I vårt utbud av sandaler för män hittar du bl.a. vardagssandaler som passar bra till dagliga promenader och trevliga vardagsaktiviteter tillsammans med familjen och vännerna.

Bland våra vardagssandaler för herrar finns det klassiska, helt öppna modeller, men också sandaler som sluter runt foten utan att du behöver kompromissa med andningsförmågan .

När du tar en tur på stranden eller slappar i trädgården kan sandalerna också såklart användas, men flip-flops är ofta helt perfekta då. De är lätta, har mjuka sulor och är enkla att ta på, så du snabbt kan hämta en glass eller något härligt kallt att dricka.

Oavsett vädret kan det vara bra att ha med ett par sandaler i packningen när du ska iväg på vandring och fötterna sätts på prov. Efter en lång dag i vandringskängor eller på vägen under dagens etapp, kan det vara fantastiskt att få lite luft till fötterna med en bra vandrings- eller sportssandal – oavsett om det rör sig om en öppen eller mera stängd modell.

Erbjudanden på herrsandaler

Har du fått lust att släppa fötterna fria i ett par snygga och ordentliga sandaler för män?

Som medlem i Eventyrsports kundklubb får du bl.a. meddelanden om när det finns bra erbjudanden och är rea på sandaler och andra skor för herrar. Det är enkelt och helt gratis att bli medlem.

Är du på jakt efter ett bra erbjudande på herrsandaler kan du använda ”erbjudandefiltret” längre upp på sidan.