Fleecetröjor till herrar

145 Varor

Her finder du fleecetrøjer og fleecejakker til mænd. Vi har fleece i mange forskellige tykkelser, og der er tekniske fleece til sport og lag-på-lag og dem i en mere hverdagsagtig stil.

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price
Laddar...

per sida
Stigande ordning

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price

Härlig och mjuk fleece för män 

Behöver du en varm fleecetröja eller fleecefilt för män? Ta en titt här på sidan där du hittar fleecar för män. 

Fleecetröjor och fleecefiltar för män är perfekta för många olika former av utomhusaktiviteter - cykling, vandring, klättring, skidåkning, jakt, segling och mycket mer. Dessutom finns det alla vardagssituationer där en fleece verkligen kommer till nytta. 

En fleece kan vara ett otroligt mångsidigt plagg att ha med i ryggsäcken, under armen eller hängande redo i garderoben - en fleecejacka eller tröja kan användas till det mesta och är bara ett praktiskt och mångsidigt ytterplagg. 

På varma dagar räcker ofta en mjuk fleece för att hålla dig varm om du inte vill ha en riktig jacka på, och den är lätt att ta med sig på kvällsturer på sommaren när temperaturen kan sjunka lite efter solnedgången. 

Under kallare årstider är en fleece med ett utmärkt val som mellanlager eftersom den isolerar värmen från kroppen mycket bra, och många modeller sitter tillräckligt tätt för att du enkelt kan ha dem under din skaljacka eller regnjacka. 

Fleecetröjor för män finns för många olika ändamål, och passform och detaljer är noggrant anpassade till de strapatser som fleecen måste klara av. Dessutom är fleecejackor och tröjor ofta utformade i en sportig och stilren design som fungerar bra både för vardag och fritid. 

Vårt stora utbud av fleecejackor och -tröjor för herrar är noggrant utvalt och kommer från välkända och populära varumärken som Haglöfs, Arc’teryx, Fjällräven och Icebreaker. 

Fleecetröjor och fleecefiltar: Ett bra och varmt val 

Här på sidan hittar du massor av högkvalitativa fleecetröjor och fleecefiltar för män. Du hittar en mängd olika varianter med olika egenskaper och passformer. Vi har både tjocka och tunna fleecar för herrar, modeller med och utan vindtät membran, med och utan dragkedja samt med eller utan huva. Så det finns säkert en fleecejacka som passar dig och vad du vill använda den till. 

Många av oss äger en eller flera fleecejackor eller tröjor, och det finns goda skäl till det. En fleece är mjuk och varm och fungerar både för vardag och för fritids- och utomhusaktiviteter i varma och kalla väderförhållanden. 

En anledning till att en fleecetröja eller fleecefilt för herrar är idealisk för så många olika ändamål och aktiviteter är bland annat att fleece som material är slitstarkt och snabbtorkande. Dessutom finns det en mängd olika designer att välja mellan, vilket gör att du kan välja den typ av fleeceför herrar som passar bäst för vad du behöver den till. 

Ska du ut på skogspromenad med familjen? På vandring med ryggsäcken? Eller cykla till jobbet? I alla dessa fall, och många fler, kommer en fleecetröja att vara din bästa vän. Det är bara att hitta modellen som du gillar mest. 

Vilken fleecefilt för herrar ska du välja? 

Fleecetröjor för herrar tillverkas i flera olika modeller och designer. För det första finns det tjockleken, där du kan välja mellan mycket tjocka och tunnare alternativ. Båda är mycket praktiska beroende på vilken typ av aktiviteter du ska använda din fleecetröja till. 

Samtidigt kan du också hitta modeller som är mer fluffiga medan andra känns helt silkeslena. Vissa är till och med fluffiga på insidan men helt släta på utsidan. Det är en fråga om smak och behag vad du föredrar, men de är alla härliga, varma och mycket bekväma att ha på sig. 

Du kan hitta modeller av fleecar för herrar som är mycket figursydda och tätt sittande. Den typen av fleece är därför perfekt som mellanlager i ett lager-på-lager-system under en annan bra jacka. Det finns flera fördelar och skäl att välja ett lager-på-lager-system, vilket du kan läsa mer om på vår blogg. 

Förutom att vara bra som lager är de tätt sittande fleecar för herrar också bra för många typer av sport där smidiga kläder och möjlighet till rörelse uppskattas. 

Andra modeller av fleecetröjor för herrar har en mer avslappnad passform och kan därför enkelt användas som jacka eller cardigan i sig själva eller över ett varmt baslager - både i vardagen över en snygg t-shirt eller för utomhusaktiviteter över en skön ullundertröja. 

De mer lösa och fluffiga fleecejackorna och fleecetröjorna är också perfekta för att hålla sig varm på en kall vinterdag eller skydda överkroppen mot vinden efter ett uppfriskande vårdopp i havet. Du kan till exempel välja en fleecejacka med foder så att du har ett skönt, varmt lager över dig när behovet uppstår. 

Något annat att tänka på är självklart också personlig stil. Föredrar du att all din ytterkläder eller utomhuskläder är svarta eller står en grön fleecejacka högst upp på din önskelista? I vårt stora utbud av fleecejackor för män finns fleecar i alla regnbågens färger - och du kan självklart också hitta både svarta och gröna fleecejackor om det är det du drömmer mest om. 

Det finns alltså många modeller av fleecetröjor för herrar att välja mellan - oavsett vad du planerar att använda dem till. 

Hållbara och miljövänliga fleecejackor och -tröjor 

Det finns många miljövänliga fleecetyper på marknaden, och i vårt utbud av fleecar för herrar finns det också goda möjligheter att hitta en modell där miljö och hållbarhet har beaktats i tillverkningen. 

Det gäller både lätta sommarfleecar, tjocka vinterfleecar och fleecejackor med foder samt de mångsidiga fleecar som kan användas året runt - det finns ingen anledning att bra utrustning ska vara dålig för miljön. 

Om du är intresserad av att lära dig mer, hittar du på vår stora blogg en bra guide till att välja miljövänlig utomhusutrustning. Där kan du läsa om vad du bör titta efter och tänka på om du vill tänka på miljön och hållbarheten när du köper ny utrustning. 

Flera av våra fleecejackor och fleecetröjor för herrar är till exempel bluesign®-certifierade, och andra fleecar uppnår sin gröna status på grund av tillverkarens egna åtaganden och förpliktelser. Bluesign®-certifieringen är din garanti för att miljön har beaktats i hela tillverkningsprocessen av produkten, inklusive att skadliga ämnen har undvikits. 

Du kan också alltid leta efter vår egen 'Careful Choice'-märkning, som tilldelas hållbar och miljövänlig utomhusutrustning om du letar efter de "grönaste" fleecar. 

Fleecejackor och fleecetröjor för vardag och äventyr  

En fleecejacka eller -tröja är ett utmärkt plagg. Den kan användas för en mängd olika aktiviteter och vid många olika tillfällen, vilket innebär att det alltid är bra att ha minst en fleece hemma i garderoben. 

Med en fleecetröja har du till exempel det perfekta ytterplagget att ta på dig om du ska ut på en enkel promenad, rundturer i staden eller på jobbet. En fleecetröja är nämligen inte bara en tröja utan kan också användas som ytterplagg i sig själv. 

Om du gillar att göra härliga vandringar ute i naturen är en fleecejacka med foder också ett bra val. De är, som nämnts tidigare, otroligt bekväma, och de många olika modellerna och tjocklekerna gör att du enkelt kan hitta en fleecejacka eller fleecetröja som passar för de turer du ska göra. 

Sammanfattningsvis kan fleecar användas till vad du vill. Jacka, tröja, innerlager, mellanlager eller ytterplagg - möjligheterna är många. Det handlar bara om att hitta rätt fleecejacka eller fleecetröja. 

Du kan bli inspirerad till härliga vandringar på vår stora blogg. Där hittar du både förslag på vackra och utmanande vandringsleder och bra tips för friluftsliv där din fleecejacka eller fleecetröja kommer att passa perfekt.