Skidhandskar och vantar

50 Varor

Håll händerna varma på skidturen med ett par vantar eller handskar för skidåkning. Det finns skidhandskar- och vantar lämpliga för slalomåkning, men vi har också längdskidhandskar och -vantar. Du finner dem i både läder och syntetmaterial, och vi har även flera vattentäta modeller.

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price
Laddar...

per sida
Stigande ordning

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price

Skidvantar och -handskar för vuxna och barn

Ska du ut på skidresa men saknar ett par perfekta, varma skidhandskar eller -vantar, ta då och kolla här på sidan. Vi har skidhandskar för längdåkning samt handskar och vantar som är lämpliga för slalomåkning.

Våra handskar och vantar för skidåkning kommer från märken som Hestra, Kombi, Salomon och Didriksons.

För aktiva, roliga dagar i snön

När skidbackarna och längdspåren kallar är det självklart nödvändigt att vara rätt klädd – ända ut i fingerspetsarna. Därför är det viktigt att hitta ett par bra skidhandskar eller -vantar som ger dig komfort och tillräckligt med värme.

I vårt sortiment har vi både handskar och vantar, och om du ska välja skidhandskar eller skidvantar beror till stor del på om du lätt fryser om fingrarna eller inte. De bästa skidhandskarna eller -vantarna för dig är inte nödvändigtvis de bästa för en annan.

Skidvantar är varmare än skidhandskar, eftersom fingrarna då ligger intill varandra och därför avger värme åt varandra. I gengäld blir det inte samma rörelsefrihet för fingrarna som i en skidhandske.

Om du vill ha det bästa från båda världar kan du också välja en 3-finger-modell. Det är kort sagt en kombination av en skidvante och en -handske.

I vårt utbud hittar du skidhandskar och -vantar i läder och skinn, men vi har också många modeller i syntetmaterial. Vi har tjocka, varma skidvantar och -handskar som t.ex. är bra för turer nedför slalombackarna, men vi har även tunna skidhandskar, t.ex. i form av innerhandskar. Dessa kan används som ett extra foder inuti ”grundhandsken”, så du kan få dig ett par mycket varma skidvantar/skidhandskar, men de passar också som skidhandskar för längdåkning.

Flera av vantarna och handskarna här på sidan är vattentäta, vilket kan vara en stor fördel om du ska stå på skidor i kallt och blött väder eller kommer ha direktkontakt med snön. Ska du främst vistas i kallt och torrt väder är det däremot inte säkert att du behöver ett par vattentäta skidhandskar eller -vantar.

Vårt stora sortiment bjuder på handskar och vantar i flera olika designer och med olika färger. Det finns många svarta och vita skidhandskar och -vantar som passar till de allra flesta ytterplagg, men vi har också modeller med lite mera färg.

Köp skidvantar och skidhandskar på rea

Letar du efter ett par bra vantar eller handskar för skidåkning, men också efter ett extra bra pris? Köp då ett par kvalitetsvantar eller -handskar på rea.

Som medlem i vår kundklubb kan du också vara bland de första som får meddelanden om när det finns skidvantar och -handskar på rea. Det är gratis att vara medlem i kundklubben.