Flip-flop

Här hittar du vårt utbud av sköna och snygga flip-flops och sandaler utan hälkappa. De är lätta att ta på sig och perfekta för att t.ex. slappa i trädgården och på stranden.

  per sida
  Stigande ordning

  Bra flip-flops för sommarfötter

  Oavsett om du kallar dem flip flop, flippflopp, flip-flops eller flip flop-sandaler, så har du kommit till det rätta stället.

  Hos Eventyrsport hittar du bra flip-flops från kvalitetsmärken som Keen och Scholl, där både komfort och design står i centrum.

  Flip, flop: Ljudet av sommarskor

  Flip-flops har fått sitt namn på grund av det karakteristiska ljudet de gör när man går i dem.

  Flip flop-sandaler förknippas ofta också med att likna och kännas som en bit platt kartong med plastremmar på. Så behöver det lyckligtvis inte vara.

  Sätt fötterna i ett par bra flip-flops när temperaturen stiger och solen tittar fram. Här på sidan hittar du flip-flops eller sandaler utan hälkappa, där mycket uppmärksamhet ägnats åt passformen och komforten. Du finner därför modeller som ger bra stöd för fötterna och dessutom har behagliga remmar.

  Förutom att vara behagliga att ha på finns det också flip-flops i olika och snygga designer, så du kan hitta ett par bra flip-flops som är perfekta för både trädgården, stranden, stadspromenaden eller till sommarfesten.

  Flip-flops på rea

  Vill du spara pengar när du köper sommarens flip-flops?

  Du kan se en samlad översikt över våra aktuella erbjudanden på bra flip flop-sandaler genom att bara klicka här eller genom att använda ”erbjudandefiltret” längre upp på sidan.

  Du kan också alltid anmäla dig till Eventyrsports kundklubb och bl.a. vara bland de första som får info om när det finns erbjudanden och är rea, bl.a. på skor. Det är helt gratis att bli medlem.