Fleece för barn

Fleece är enastående isolering mot kylan, och du kan få allt från tunna och lätta till tjocka och sköna fleecejackor och -tröjor för barn. Eller kanske ett par härligt varma fleecebyxor?

  per sida
  Stigande ordning

  Snygga fleecejackor och -tröjor för tjejer och killar

  Var säker på att barnen kan hålla värmen i höst- och vinterkylan med en varm, mjuk fleecejacka eller fleecetröja eller ett par sköna fleecebyxor för barn.

  Vår fleece för flickor och pojkar kommer bl.a. från Lego Wear, Didriksons och Haglöfs.

  Klä barnen mjukt och varmt

  När hösten ersätter sommarmånaderna och det gradvis blir kallare behövs ofta ett extra lager kläder för att hålla värmen. Ska barnen på promenad med förskolan eller skolan, leka utomhus eller bara mysa en dag där hemma, så är en fleecetröja eller -jacka för barn ett bra val. Kombinera eventuellt med ett par fleecebyxor för barn för extra värme. Du kan även hos oss hitta vindfleece för barn som skyddar mot kall blåst.

  Fleece är mjukt och skönt, och så isolerar det riktigt bra mot kyla. Dessutom är det ett mycket slitstarkt, snabbtorkande material och är därför väldigt användbart till barn.

  I vårt utbud här på sidan hittar du fleece för varje flicka och pojke, och det finns både ganska tunna och tjockare sköna fleecetröjor och fleecejackor för barn att välja mellan. Du kan också välja ett par fleecebyxor, så barnen hålls varma från topp till tå.

  Det har med tiden kommit många miljövänliga typer av fleece på marknaden, och i vårt sortiment hittar du också många fleecekläder för barn som är tillverkade av återvunna material. Vi har t.ex. flera bluesign®-märkta produkter. bluesign® är den mest strikta miljöstandarden ute på marknaden, och med den kan du bl.a. vara säker på att produkten är fri från hälsofarliga ämnen.

  Erbjudanden på fleece till barn

  Spar pengar när du köper fleecejackor och fleecetröjor till barn. Vi har ofta bra erbjudanden på barnkläder, och genom att använda ”erbjudandefiltret” högre upp på sidan eller klicka här, kan du se alla våra aktuella erbjudanden på fleecekläder för barn.