Vinterjackor

Här hittar du fodrade jackor till barn i alla åldrar. De flesta jackorna har fiberfoder men det finns också några modeller med dun. Vinterjackorna kommer fra Didriksons, Fjällräven m.fl.

  per sida
  Stigande ordning

  Vinterjackor till barn

  När kylan slår till är det viktigt att dina barn har en ordentlig vinterjacka oavsett om det regnar, blåser eller om solen skiner. Det är samtidigt viktigt att barnen kan leka i deras vinterjacka. Eventyrsport har ett flertal av kvalitetsmärken inom vinterjackor till barn. Köp online och få snabb leverans.

   

  Fina vinterjackor till dina barn


  Om dina barn ska kunna hålla värmen på vintern, är vinterjackan inte ett ställe där det ska sparas in. Det är viktigt att den kan hålla ute regn, snö, slask och vind, samtidigt som den ska var skön att ha på, så att barnen kan leka obehindrat. Hos Eventyrsport hittar du ett flertal av kvalitetsmärken inom vinterjackor till dina barn f.ex. Didriksons, Isbjörn och Fjällräven.


  Vinterjackor efter ditt barns behov 

  Ska barnens vinterjacka ha en avtagbar huva eller en pälskant som skyddar ansiktet mot snöflingor? Ska den ha stora fickor till hansdskar och mössa eller ska den vara vattenavvisande? Eventyrsport har många olika modeller av vinterjackor till barn så att just ditt barns behov kan bli uppfyllt. I webshoppen hittar du vinterjackor i många prisklasser, alla av hög kvalitet. 

   

  Vinterjackor till lek

  Barnens vinterjackor ska kunna klara at barnen leker i dem varje dag, hela vintern. Därför är det viktigt att de är sköna och slitstarka, samtidigt som de ska vara varma nog när vinterkylan på allvar slår till. Eventysport har några av de bästa märken inom vinterjackor till barn f.ex. Didriksons och Isbjörn. 

   

  Bra priser och snabb leverans

  Oavsett om den ska användas på sportlovet eller till vardagens promenaderer och lek, har Eventyrsport vinterjackor till barn av bästa kvalitet. Vi har ett brett urval, så det finns helt säkert en som passar perfekt till ditt barn. I vår webshop kan du lätt och säkert beställa den nya snygga vinterjackan till ett bra pris och med snabb leverans.

   

  Se också:

  Overaller

  Skidjackor till barn

  Skidbyxor till barn

  Underställ til barn