Softshelljackor till damer

18 Varor

Her finder du vores udvalg af softshelljakker til damer. Vores softshells er åndbare, vind- og vandafvisende og strækbare, hvilket gør dem perfekte til fysiske aktiviteter og til særligt forår og vinter.

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price
Laddar...

per sida
Stigande ordning

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price

Andningsbara och praktiska: Softshelljackor för damer 

Saknar du en softshelljacka för damer? Om du gillar bekväma och praktiska jackor som kan användas när du är aktiv utomhus, är svaret troligen ja. En softshelljacka är precis det - bekväm, praktisk och i snygg design. 

Här på sidan hittar du ett stort utbud av softshelljackor för damer. Vi har ett brett urval av olika modeller i vackra färger, med bra detaljer och från märken som Fjällräven, Haglöfs, Peak Performance och Icebreaker. 

Ska, ska inte? Ska! 

Letar du efter den perfekta jackan för vår och höst, då kan det mycket väl vara en mjuk skaljacka. 

En "mjuk skal" låter kanske motsägelsefullt, men det stämmer faktiskt: en softshelljacka är mjuk och bekväm, samtidigt som den är tillräckligt robust för att hålla vinden ute. De flesta softshells är vind- och vattenavvisande och kan klara en regnskur eller två, men de är generellt sett inte helt vattentäta. 

Eftersom softshelljackor inte är vattentäta har de vanligtvis hög andningsförmåga. En softshelljacka för damer är därför ett bra val av ytterplagg när aktivitetsnivån är hög, som till exempel vid cykling, löpning eller skidåkning. Jackorna är oftast också mycket elastiska, vilket gör dem perfekta för olika fysiska aktiviteter. 

Bland våra softshelljackor hittar du modeller i vackra färger, men om du föredrar en helt klassisk look kan du enkelt hitta en svart softshelljacka för damer. Vi har både softshelljackor med och utan huva, och du hittar både fodrade och ofodrade softshelljackor för damer. 

Många av våra softshells här på sidan är korta, men du kan också hitta några långa softshelljackor för damer. Med andra ord kan du hitta precis den modell som passar dig och dina behov. 

I vårt utbud av softshelljackor för damer hittar du också jackor som är bluesign®-certifierade. bluesign® är den strängaste miljöstandarden på marknaden, så du kan vara säker på att hänsyn har tagits till både miljön och människorna i tillverkningen av jackan. 

Frågan om du bör köpa en softshelljacka för damer eller inte verkar alltså vara ganska enkel att svara på. Ja, det bör du definitivt om du vill ha en bekväm, praktisk och trevlig jacka för våren och hösten. 

Gillar du att vara aktiv utomhus? Välj en softshelljacka 

Är du förtjust i utomhusaktiviteter? Kanske tar du racercykeln med dig ut på landsvägarna eller mountainbiken med dig in i skogarna? Eller föredrar du snabba löp- eller promenadturen? Oavsett vilken typ av utomhusaktiviteter som är dina favoriter kan en softshelljacka mycket väl bli din bästa ytterklädsel - antingen en kort eller lång softshelljacka. 

En softshelljacka har vanligtvis mycket hög andningsförmåga. Detta gör dem perfekta för hög aktivitetsnivå där du kan börja svettas. Till exempel på cykelturen, löprundan eller en tur nedför backarna med skidorna på. 

Anledningen till den höga andningsförmågan hos softshelljackor är att de inte är 100% vattentäta. Det betyder att eventuell svettånga kan passera genom jackan. Softshells är dock oftast vattenavvisande, så du behöver inte oroa dig för att bli blöt om du råkar hamna i en av de plötsliga skurarna som är vanliga i länder som Danmark. 

Förutom hög andningsförmåga är softshelljackor för damer oftast tillverkade i mycket stretchigt material, vilket gör dem ännu mer lämpade för fysiska aktiviteter utomhus. På grund av det stretchiga materialet kan softshelljackor enkelt följa med på många äventyr där du rör dig mycket. 

Om du till exempel ofta snörar på löparskorna, drar på dig löpartights och kanske slår på sportsklockan är en softshelljacka för damer ett perfekt komplement. Under vår- och höst månaderna kan de klara av det friska vädret med sin vind- och vattenavvisande yta och klara de upprepande rörelser som ofta görs vid löpning. 

Hitta den softshelljacka som passar perfekt för dig 

En softshelljacka för damer är naturligtvis inte bara en softshelljacka. Det finns många olika modeller att välja mellan. Vilken modell som passar bäst beror till stor del på dina personliga preferenser, men också på vad du kommer att använda den till. 

Här på Eventyrsport har vi både vanliga softshelljackor, men du kan också hitta softshell-anoraker. Till exempel har Fjällräven flera anorakmodeller, som den här 'High Coast Lite Anorak Women', som är enkel att ta med sig på resan - särskilt på grund av dess låga vikt. 

Förutom att kunna välja mellan olika designer kan du naturligtvis också välja mellan olika färger. Hos Eventyrsport har vi softshelljackor för damer i rött, grönt och blått, men du kan självklart också hitta en i helt klassiskt svart om det är mer din stil. 

Det finns en mängd olika finesser och funktioner att välja eller avstå från när du ska köpa en ny softshelljacka för damer. Förutom de redan nämnda sakerna kan du också välja en softshell med eller utan huva, en kort eller lång modell och en softshell med eller utan foder. 

Det finns således många alternativ när det gäller softshelljackor för damer. Så det är bara att hitta den modell som du tycker är bäst för dig.  

Det hållbara valet med bluesign® 

Om du också gärna letar efter hållbara och miljövänliga produkter när du köper ny utrustning, leta efter de bluesign®-certifierade jackorna i vårt utbud av softshelljackor för damer. Om din softshelljacka är märkt med bluesign® kan du vara helt säker på att både miljön och människorna har tagits i beaktande vid tillverkningen av jackan. bluesign® är nämligen den strängaste miljöstandarden på marknaden.  

bluesign® arbetar utifrån fem principer för att säkerställa miljövänlighet och bra arbetsförhållanden. De fem principerna är: 1. Hållbar användning av energi och råmaterial, 2. Ansvar gentemot människor och miljö, 3. Minskad vattenutsläpp, 4. Minskad luftförorening för ett bättre klimat och 5. Förbättring av arbetsförhållanden.  

Hela produktionsprocessen övervakas noggrant, så du kan vara säker på att din nya softshelljacka för damer har tillverkats enligt hållbara och miljövänliga principer.