Övergångsjackor till damer

93 Varor

Våra vårjackor och höstjackor för damer ger dig ett bra skydd mot kalla morgonvindar när hösten börjar eller sommaren går mot sitt slut. Jackorna är både lätta och vindtäta så du får ett bra skydd mot elementen.

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price
Laddar...

per sida
Stigande ordning

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price

Brett utbud av snygga och praktiska övergångsjackor för damer  

När våren börjar och morgonkylan inte biter lika mycket längre, eller när sommaren är över och morgonen känns som om det ligger ett isberg hos grannen, då är det bra med en övergångsjacka som kan hålla borta den värsta kylan. Och om vinden är kall från norr, är det extra bra med ett lätt vindtätt lager över en tröja. 

Våra övergångsjackor för damer är relativt lätta jackor. De är perfekta för att hålla borta kylan på höstens första och vårens sista dagar. Eftersom yttertyget är vindtätt kan du enkelt hålla värmen när du är ute i naturen eller är på väg till jobbet/skolan. 

De flesta kvinnor känner till problemet att det ibland blir lite kallt på kvällen. När du börjar känna att det inte längre räcker med den lätta övergångsjackan kan du alltid förstärka med en tunn ulltröja innerst, men i grunden är det viktigast att kunna hålla vinden borta från kroppen. Det är nämligen den kalla vinden som kan göra det riktigt kallt när kalendern säger vår eller höst. 

Vi har massor av övergångsjackor för damer från välkända märken som Haglöfs, Didriksons, Fjällräven, Peak Performance och många fler i olika utföranden, så att du kan hitta en modell som passar dig. 

En övergångsjacka är den perfekta jackan när du är på språng 

Med en övergångsjacka har du en kompakt jacka som du alltid kan ha med dig, även när eftermiddagen ser ut att vara mycket varmare än morgonen. Många kvinnor gillar att packa med sig en liten lätt övergångsjacka och ha den med i väskan. 

I vårt utbud av övergångsjackor för damer har vi till exempel dunövergångsjackor, som är särskilt idealiska som en jacka att ta med dig på språng. Dessa jackor kan komprimeras så att de tar nästan ingen plats och därför enkelt kan packas ner i väskan - oavsett om du är ute på äventyr eller bara tar din vanliga tur till och från jobbet på vardagar. 

Kom dock ihåg att en dunjacka bör hängas upp när du inte använder den. Det kommer att säkerställa att du behåller dess isolerande förmåga, så att jackan fortsätter att hålla dig varm. 

Övergångsjackor kan användas till mycket 

Även om övergångsjackor nämns som en kategori kan de olika jackorna användas i olika situationer. Som nämnts passar dunövergångsjackorna mycket bra att ta med om de ska packas i väskan. Men förutom det finns det också andra övergångsjackor som kan användas till andra ändamål. 

Till exempel har vi vattentäta övergångsjackor, som naturligtvis passar bra på de dagar när regnet sakta droppar från himlen hela dagen, eller de dagar när de mörka molnen hotar att skicka en ström av regndroppar mot marken när som helst. Våra vattentäta jackor har ett vattenpelartal på upp till 10.000 mm, vilket innebär att de kan användas i kraftigt regn i ett par timmar, eller i lätt regn under mycket lång tid. Vi har också vattenavvisande övergångsjackor, men dessa jackor är inte i närheten lika effektiva som de vattentäta jackorna när regnet verkligen slår till. 

Vadderade övergångsjackor kan användas som ett varmt ytterplagg när dagarna är kalla. De kan dock också användas som ett isolerande mellanlager när temperaturen sjunker ytterligare. Med en vadderad övergångsjacka har du en jacka som kan användas under flera säsonger. 

En kort övergångsjacka ger dig bästa möjliga rörelsefrihet när du är på språng. Cyklar du till och från jobbet eller går du mycket och i en snabb takt är en kort jacka ett smart val. Men om du är känslig för kyla och behöver extra värme runt höften kanske en lång övergångsjacka är att föredra för dig. 

Du kan utforska vårt utbud ovan och titta på alla olika typer av övergångsjackor vi har. Gemensamt för dem alla är att de ger bra skydd mot vinden så att du inte plötsligt står och tänder av kylan när en kall vindpust kommer. 

Vi hjälper gärna dig att hitta rätt övergångsjacka 

Är du en kvinna som gillar att ta dig tid att titta igenom många alternativ innan du tar det slutliga beslutet, kan du här på sidan i lugn och ro bläddra igenom vårt stora utbud av övergångsjackor och hitta den som passar bäst för dina behov.