Fleece för dam

Här hittar du fleecetröjor och fleecejackor för kvinnor. Vi har damfleece i både tjocka och tunna varianter, och du hittar både något för vardag och friluftsliv.

  per sida
  Stigande ordning

  Håll värmen med fleecetröjor och -jackor för damer

  Bekämpa höst- och vinterkylan med en skön fleecetröja eller fleecejacka för damer. Vi har varma och praktiska damfleecetröjor och -jackor från märken som Haglöfs, Fjällräven, 66˚North och Didriksons.

  Den rätta partnern för hösten och vintern

  När vinden ruskar i träden och kylan så smått lägger sig över landet gäller det att stoppa in sig i varma, behagliga kläder. Här är en fleecetröja eller -jacka ett perfekt val, för fleece isolerar riktigt bra mot kylan och är dessutom skönt och mjukt att ha på.

  På sidan här ser du vårt utbud av fleece för damer, och det finns lite för varje smak.

  Bland våra fleecetröjor och fleecejackor för damer finns det därför både tjocka och tunna varianter, och vi har kroppsnära såväl som mer lösa modeller. Om du vill ha med eller utan huva är också helt upp till dig, för vi har båda delar.

  I vårt utbud hittar du många miljövänliga fleeceplagg för kvinnor. Flera av våra fleecekläder är tillverkade av återvunna material, och du kan även hitta damfleecetröjor och -jackor som är bluesign®-certifierade. bluesign® är den mest strikta miljöstandarden på marknaden.

  Erbjudanden på fleecetröjor för damer

  Varför inte göra en extra bra affär på din nästa fleecetröja eller fleecejacka för damer? Om du klickar här här eller använder ”erbjudandefiltret” längre upp på den här sidan kommer du få en samlad översikt över våra erbjudanden på damfleece.

  Skulle du ha lust att vara en av de första som får meddelanden om när det finns bra erbjudanden och är rea, t.ex. på fleece för damer, kan du anmäla dig till Eventyrsports kundklubb. Det är självklart gratis att bli medlem. Du kan läsa om fördelarna med kundklubben här.