Kängor till herrar

Vinter, vardag eller vandring – vi har kängor för alla tillfällen! Här hittar du snygga herrkängor för en rad ändamål av skinn och/eller syntet och med eller utan membran.

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price

per sida
Stigande ordning

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price

Kängor till män: Kvalitetskängor för friluftsliv och vardag

På med kängorna!

Om du ska använda kängor i vardagen, på vandringen på fjället, mot den kalla vintern eller något helt annat, så är det värt att kolla i vårt stora utbud av kängor till män.

Hos Eventyrsport hittar du kängor av god kvalitet, och det finns ett brett utbud av både praktiska och moderiktiga kängor till herrar. Vi har modeller med och utan snören och flera av kängorna är vattentäta eller -avvisande.

Våra herrkängor kommer bl.a. från märken som Hanwag, Keen, Haglöfs, Viking och Salomon.

Hög kvalitet för fötterna

Vill du ha en herrkänga av ordentlig kvalitet, då har du kommit till det rätta stället.

Hos Eventyrsport satsar vi på att skor inte bara ska se bra ut, utan också sitta bra på fötterna och fungera optimalt för det enskilda syftet.

På hyllorna här i webbshoppen hittar du därför kängor där kvalitet, hållbarhet och funktionell design står i centrum.

Du hittar bland utbudet av kängor till män både vardagskängorvandringskängorvinterkängor och självklart även gummistövlar.

Innan du handlar

Det spelar självklart inte så stor roll vilka kängor du köper. Ska de vara med eller utan snören, ha högt eller lågt skaft, användas till vandring eller till vardags? Vilken modell som är bäst för dig beror på många saker, bl.a. formen på dina fötter och vad du ska använda kängorna till.

Ta dig tid att prova kängorna och jämför dem gärna med andra modeller, så du är helt säker på att du hittar rätt par till fötterna. Vår personal kan alltid hjälpa till och svara på frågor.

När du provar kängor är det dessutom alltid en bra idé att prova dem tillsammans med rätt strumpor.

Letar du efter kängor till vandringen eller ska bära en ryggsäck, kan det vara en fördel att prova dem medan du bär en full ryggsäck.

Erbjudanden på herrkängor

Var bland de första som får meddelanden om när det finns erbjudanden och är rea på kängor och andra skor till män. Det enda du behöver göra är att bli medlem i Eventyrsports kundklubb. Det är enkelt och gratis.

Läs om alla fördelarna med kundklubben här.

Du kan också hitta bra erbjudanden på kängor genom att använda ”erbjudandefiltret” längre upp på sidan eller genom att klicka här