Väskor

Här hittar du ett stort urval av väskor, både stora och små duffelväskor, bags, sportväskor, axelväskor, datorväskor, resesäkra damväskor, necessärer, resväskor och lite olika slags tillbehör.

per sida
Stigande ordning

Olika typer av väskor

Hos Eventyrsport hittar du väskor till många olika ändamål. Om du letar efter något att bära på ryggen ska du titta bland Ryggsäckar. Vi har väldigt stora duffelväskor/bags till expeditioner eller transport av stora men lätta saker, axelväskor till vardagen, smarta resesäkra axelväskor, neccesärer och massor av vattentäta fodral till stort och smått. Vi har dessutom praktiska och smarta tillbehör såsom packpåsar och -remmar samt lås.

 

Resväskor

Vi har allt ifrån den lilla till den stora rymliga resväskan. Resväskor i god kvalitet gör resan roligare, och vi har dem i många storlekar och färger.

 

Duffelväskor

Duffel, bag, sportväska - kärt barn har många namn - och vi har många modeller, framför allt ifrån Haglöfs och The North Face. De kommer i storlekar från ca. 25 till över 100 liter, och de kan transportera allt du kan komma på att fylla dem med. De allra största är smartast att fylla med t.ex. dunkläder, sovsäckar och liknande, som fyller en del utan att väga mycket, annars blir de omöjliga att bära. I denna kategori dominerar Haglöfs och The North Face, men det finns också duffelväskor från Fjällräven, Nordisk och Active Leisure.

 

Axelväskor

Axelväskor till vardagsbruk, ofta med plats till datorn och tillbehör. Modellerna från Travelsafe är inredda till reseändamål och fyllda med en massa smarta detaljer, som gör det säkrare att förvara värdesaker i dem; stålwire i remmen, dolda metalnät, säkra dragkedjor m.m. Haglöfs, Pacsafe, Osprey m.fl.

 

Rullväskor

Dessa väskor har som utgångspunkt hjul, men en del kan också bäras på ryggen. Osprey, The North Face, LittleLife m.fl.

 

Skolväskor

Produkterna här är modeller av små ryggsäckar, som gärna kan användas i vardagen, på arbetet eller till skolan. Vaude, Haglöfs, Deuter, Fjällräven.

 

Datorväskor

Det säger nästan sig själv - detta är en väska till en dator. Om den ska bäras på ryggen eller över axeln är upp till dig. Osprey och Haglöfs.

 

Cykelväskor

Låt cykeln bära ditt bagage istället för din rygg, om du cyklar till vardags. Välj en city-modell om du också åker tåg eller buss. Ska du på cykelresa eller -äventyr, går det inte att komma undan cykelväskan. Eventyrsports cykelväskesortiment kommer framför allt från Vaude.

 

Necessärer

Eventyrsports necessärer är både smarta, robusta och funktionella. De flesta har en upphängningsfunktion, och de kommer i många olika storlekar och färger. Deuter, Vaude, Haglöfs, The North Face.

 

Midjeväskor

Midjeväskor är praktiska, om man bara ska ha få saker med sig, om man t.ex. ska ut och springa och behöver ha med sig nycklar, telefon och kanske en energybar. Det finns också modeller där man kan ta med sig ett par flaskor vatten.

 

Tillbehör

Regnskydd till skolväskan, lås till resväskan och andra smarta småsaker har vi såklart också.

 

Vattentät förvaring

Vattentäta påsar och säckar till kläder och utrustning, iPads, kameror och andra elektroniska prylar - praktiskt och nödvändigt i friluftslivet. Exped, Haglöfs, Aquapac m.fl.