Fleece för herr

Här hittar du fleecejackor och fleecetröjor för herrar. Vi har fleece i många olika tjocklekar, och det finns tekniska fleecetröjor för sport och lager-på-lager och de i mer vardaglig stil.

  per sida
  Stigande ordning

  Snygga, mjuka fleecejackor och -tröjor för män

  Behöver du en varm fleecejacka eller fleecetröja för herrar? Ta en titt här på sidan, där du hittar fleece till män.

  Våra herrfleecetröjor- och -jackor kommer från märken som Haglöfs, Peak Performance, Fjällräven och 66˚North.

  Ett bra och varmt val

  Många av oss äger en eller flera fleecejackor eller -tröjor, och det finns det goda skäl till. Fleece är mjukt och varmt och fungerar både för vardag och fritids- och friluftsaktiviteter, bl.a. eftersom materialet är slitstarkt och snabbtorkande.

  Här på sidan hittar du fleecetröjor och fleecejackor för herr, och de kommer i ett otal varianter. Vi har därmed både tjock och tunn herrfleece, och det finns både modeller med och utan vindtätt membran samt med och utan huva. De kroppsnära modellerna passar mycket bra för lager-på-lager-användning, men du kan även välja en av de mera lösa, sköna modellerna som är helt perfekta under en kall vinterdag.

  Det finns många miljövänliga fleecetyper på marknaden, och i vårt utbud av fleecetröjor och -jackor för herrar finns det också goda möjligheter att hitta en modell där man tagit hänsyn till miljö och hållbarhet i tillverkningen. Flera av våra fleeceplagg är t.ex. bluesign®-certifierade. Med bluesign® har man tänkt på miljön under hela tillverkningen av produkten, bl.a. genom att utesluta skadliga ämnen.

  Erbjudanden på fleece för herrar

  Letar du efter en herrfleecetröja eller -jacka, kolla då om du kan göra en extra bra affär.

  Vi har ofta erbjudanden på några av alla våra bra produkter, och våra fleecejackor och fleecetröjor för herrar är inget undantag. Genom att använda ”erbjudandefiltret” längre upp på sidan eller klicka här kan du se en samlad översikt över nedsatt fleece.

  Har du några frågor om våra fleecejackor- och tröjor för herrar är du alltid välkommen att kontakta oss.