Handskar och vantar

158 Varor

Här hittar du garanterat en handske eller en vante som passar till ditt behov. Från handskar som kan användas till vardags och till touchscreen till riktiga skidhandskar. Håll fingrarna varma med hjälp av de bästa producenterna som Hestra, Icebreaker, The North face, Haglöfs och Vaude.


 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price
Laddar...

per sida
Stigande ordning

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price

HANDSKAR & VANTAR

Fingrarna används hela tiden och det är oftast dem som fryser först. Lager på lager kan vara lösningen f.ex. tunna innerhandskar under tjockare skidhandskar - luften mellan de olika lager isolerar. Händerna ska kunna andas så de inte blir fuktiga. Handskarna skal kanske vara vattentäta, de ska sitta till men så det fortfarande är fri cirkulation i händerna. Det som känns tight, känns snabbt kallt. Komplementera evt. med handvärmare om du inte ska vara särskilt aktiv. 

Varma skidhandskar - eller vantar?

På skidresan kan bra och varma skidhanskar ha stor inverkan på om det blir en bra eller dålig resa. I värsta fall kan ett par riktiga handskar förhindra att du får förfrysningar. Vi har skidhandskar med olika tekniska detaljer från bl.a. svenska Hestra, som är en av marknadens ledande producenter av kvalitetshandskar. Hestra skidhanskar kännetecknas av deras fantastiska material och tillverkning samt en snygg och funktionell design. Vi har också kvalitetshandskar från märken som Haglöfs, Vaude, Odlo, Chaos, Icebreaker och The North Face samt Isbjörn och Didriksons till barnen. Kom ihåg att många gånger kan en innerhandske vara en bra ide om det är kallt, och du ska ta av och på den yttersta hansken regelbundet. Om det verkligen är kallt kan en vante, där fingrarna är samlade och kan värma varandra, vara den bästa lösningen.

Telefoner och GPS'er

Handskeproducenterna har förstått att diverse elektroniska prylar med touch screen kommer med när man ska ut och resa och därför finns en del handskar som har ett material på fingertopparna som gör det möjligt att använda en touch screen utan att ta av handsken. Det är du säkert glad för om du, i många minusgrader, ska föreviga den vackra utsikten eller kompisarnas bravader på skidorna. ânnu viktigare är det, om du är tvungen att kolla kurs och placering. 

Se också: